top of page

Vad är det som händer egentligen?!

GK SKINCARE FLYTTAR FRÅN HÄLSOPORTEN


Det är dags för GK Skincare på Frejgatan att få ett nytt hem. Många av er har redan hört att vi flyttar. Äntligen kan jag berätta att snart vi flyttar till vår nya lokal på Idungatan 14 (c/o Hälsa Utan Gränser) och vi vill passa på att tacka alla för all fantastisk uppmuntran vi fått hittills!


Till dig som önskar att få behandling väntar vi med stor förväntan och entusiasm att få välkomna dig på GK Skincare mitt i hjärtat av mysiga Vasastan. Här hittar du samma Gizella :) och samma avkopplande miljö som i Hälsoporten vilket betyder att både den breda kunskapen och höga kvalitén följer med i flytten. Du hittar även ett stort och fint behandlingsrum har utformats med stor eftertanke.

Bland annat vi erbjuder olika massage behandlingar (t.ex. lymfmassage, hot stone massage, gravid massage, terapeutisk massage), friskvårdsbehandlingar samt DUO-behandlingar. Läs mer om våra NYA behandlingar.PRAKTISK INFORMATION

Vårt massage & skin center ligger i Hälsa Utan Gränser på Idungatan 14, Stockholm som är runt hörnet från Odenplan och en kort promenad från centrum. Tillskillnad från vår lokal på Frejgatan kommer du in direkt till oss från Idungatan via vår egna ingång och du hittar parkering direkt utanför. Se karta.


Om du har ett presentkort som är köpt på Frejgatan gäller det såklart även på vår nya anläggning.WE KNOW FEEL GOOD

Vår tid i Hälsoporten på Frejgatan mitt i city har varit fantastik och vi vill tacka alla er som besökt oss där för en stunds avkoppling och återhämtning. Sedan starten 2019 har vi haft nöjet att träffa och hjälpa väldigt många olika människor som alla lämnat ett avtryck.

Precis som våren snarare är en nystart än ett farväl ser vi vår flytt på samma sätt! Tillsammans med dig som besökt oss tidigare och dig som aldrig gjort det vill vi nu öppna ett nytt kapitel, blicka framåt och träffa dig på vad vi kallar - We Know Feel Good- samma kvalité och kunskap men ännu bättre!


Bokningsbara tider för behandlingar hittar du här.

Boka en behandling online eller ringa oss direkt på 070 071 5431.


Varmt välkommen,

Vi ser fram emot att möta dig.


Love


52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page