top of page

Ansiktsbehandling Stockholm

Uppdaterat: 12 jan. 2022

Är du intresserad av en ansiktsbehandling i Stockholm? Gizella Konkoly på GK Skin Health är en av Stockholms ledande skönhetsterapeuter. Hennes behandlingar fokuserar på naturligt förbättra huden och kroppen på sina kunder, med hjälp av moderna resultatbaserade metoder och traditionella tekniker. Hon

är stolt över att vara i framkant av skönhetsbranschen genom ständig forskning om

nya ingredienser och granskning av produkter, teknologier och tekniker för att säkerställa att hennes kunder får bästa möjliga råd, behandlingar och resultat.Också att nämna är det holistiska förhållningssättet till hälsa och skönhet implementerat på GK Skin Health. Behandlingarna är skräddarsydda för varje kunds individuella hudvårdsbehov. Gizella bygger på mer än 15 års yrkeserfarenhet för att leverera en personlig service som maximerar resultatet.


GK Skin Health erbjuder god service i fräsch och lugn miljö där du kan koppla av och det ges rekommendationer för ett fortsatt välbefinnande för din hud, Har du några frågor ang. behandlingar så är du välkommen att kontakta oss innan du bokar en ansiktsbehandling. Salongen är belägen i Vasastan.


Gizella Konkoly, Hudterapeutmästare

Frejgatan 32, 113 26, Stockholm

070-071 543167 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page